۱- دانلود مقاله اصول کارکرد فلومتر های آلتراسونیک یا فراصوتی در اندازهگیری جریان داخلی لولهها.
فایل دانلود Download
۲- مقالهی ارائه شده توسط شرکت فراسنجابزار ضمن حضور این شرکت در نشست بینالمللی اندازهگیری جریان سیالات در سال ۲۰۱۸

CEESI، یک شرکت تابعه پشتیبانی و فناوری انرژی غربی است و ارائه دهندهی NVLAP (برنامه ملی اعتبارسنجی آزمایشگاهی داوطلبانه) مورد تایید سازمانهای کالیبراسیون معتبر که قابل پیگیری توسط NIST (موسسه ملی استاندارد و فناوری) هستند، میباشد. کالیبراسیون در درجه اول برای هوا (در کلرادو) و گاز طبیعی (در تاسیسات آیووا) انجام میشود و تقریباً میتوانند هر نوع ابزار اندازهگیری را شامل شوند. شورای سنجش جریان سیالات آمریکای شمالی مجوز CEESI را برای انتشار نشستهای ISFFM(نشست جهانی سنجش جریان سیالات) از سال ۱۹۸۶ تا ۲۰۱۵ اعطا کرده است. در اکتبر ۲۰۱۸ دهمین نشست بینالمللی ISFFM در کشور مکزیک با حضور بزرگترین تولید کنندههای بزرگ دنیا در حوزهی ابزار دقیق سیالات برگزار شد. در این نشست متخصصان اندازه گیری جریان سیالات از آزمایشگاه های تحقیقاتی-صنعتی، دانشگاه ها، آزمایشگاههای دولتی و تیم های مطالعاتی حوزههای صنعتی از سراسر جهان آخرین نتایج خود را در بیش از ۷۰ ارائه فنی در جلسات موازی ارائه کردند.
شرکت فراسنج ابزار ضمن شرکت در این رویداد بینالمللی بزرگ، جدیدترین یافتههای خود در حوزهی فناوری اندازهگیری جریان سیالات و فلومترها در قالب مقاله ارائهی نمود و با دیگر تولید کنندگان بینالمللی حاضر در این نسشت به تبادل نظر در این حوزه و تشریح برنامههای آتی خود پرداخت. چکیدهی مقالهی ارائه شده در این نشست بینالمللی و فایل کامل آن در پیوست این مطلب ارائه شده است.
بررسی تجربی و عددی در خصوص فلومترهای آلتراسونیک با سنسورهای خارجی (Clamp-On)
فلومتر آلتراسونیک دارای سنسور خارجی( Clamp-on ) با ااصل اندازهگیری زمان گذر، به دلیل عدم وجود قطعات متحرک به طور گستردهای مورد استفاده قرار میگیرد و دارای عدم افت فشار، سادگی نصب و هزینه کم تعمیر و نگهداری است. در مقایسه با انواع دیگر فلومتر، فلومتر آلتراسونیک زمان گذر از دقت بالاتری برخوردار است. دقت فلومترهای آلتراسونیک به شدت به ویژگیهای مبدلهای پیزوالکتریک بستگی دارد که سیگنالها را ارسال و دریافت میکنند. در بهبود عملکرد مبدل، پارامترهای زیادی بر روی سیگنالها تأثیر میگذارند که باید به دقت در نظر گرفته شده و بهینه شوند. در این مقاله اثر چند پارامتر بر دامنه ولتاژ سیگنالهای دریافتی بر اساس آنالیز اجزاء محدود با نرم افزار COMSOL بررسی شده است. پارامترهای مورد بررسی دامنه سیگنال ولتاژ منتشر شده، شکل کریستال پیزوالکتریک، دما، قطر لوله، ماده لوله، زاویه پرتو و فرکانس تحریک هستند. علاوه بر این، برخی از آزمایشات به منظور تایید نتایج شبیه سازی بر دامنه سیگنالهای منتشر شده و مواد لوله آزمایشات تجربی انجام شد. نتایج حاصل از مطالعه تجربی و عددی رابطه خطی بین دامنه ولتاژ منتشر شده و دامنه ولتاژ دریافتی را نشان میدهد. علاوه بر این، مشاهده شد که کریستال دایره ای، به ۱۸ درصد دامنه ولتاژ بزرگتر و زاویه بهینه پرتو ۳۳ درجه میرسد.
فایل کامل مقاله Download